Indlæser Begivenheder

Eldurs Gamanstævne forår 2020

Vi vil gerne invitere ELDUR`s  medlemmer til Gaman , torsdag den 21. maj 2020 på Hedelands baner.

Der bliver som vanligt mulighed for at mødes og snakke sammen, at prøve hvordan det er at ride til konkurrencer uden alt for megen alvor, og få bedømt sin præstation. Vi har besluttet at vi vil tilbyde gæðingaklassen igen. Vi håber I vil prøve igen.

Tilmelding senest den 14.5.2020 til lisekondrup@gmail.com.
Navn på hest og rytter, og hvilke klasser man vil starte i fremsendes.
Husk kun 1 töltklasse og/eller 1 gangartsklasse.

Man kan ride følgende klasser:

LET TÖLT: 1 runde langsom tölt, vende volte, derefter 1 runde valgfrit tempo tölt:

MIDL. TÖLT : 1 runde langsom tempo tölt, vende volte , tölt med øgning af skridtlængden på langsiden.

LET 4-GANG: langsom til middel tempo skridt, tölt, trav og galop.

MIDL. 4-GANG: langsomt til middel tempo skridt, tölt, trav,  galop, og middel til hurtig tölt  ( dvs 5 opgavedele)

C- klasse (begynderklasse): 1 rytter ad gangen, der rides 2 runder, ½ langside skridt, 1 langside trav eller tølt , og 1 langside galop ( med tydelig acceleration), dermed er der 1 ½ langside til at forbedre / gentage en gangart. Der gives karakter for vilje og form under rytter.

ELDUR Special: Specialen er et udskillelsesløb. Alle starter på banen sammen, og viser en hurtig gangart (altså ikke skridt). Ad 3 gange tages ryttere fra, så der til sidst er 3 tilbage. Disse 3 oprangeres 1-3. Man må godt skifte gangart undervejs, men man må ikke genere de øvrige ryttere ( i galop f.eks.) Hestene skal være i god form !!!

Der kan max. være 25 deltagere/heste med. Max. 3 starter pr ekvipage . Vi starter omkring 9.30, og slutter sidst på eftermiddagen. Startgebyr 150,- kr.

Der er indtjek fra kl. 8.30. Her vises vaccinationspapir og tro -og loveerklæring, som til et rigtigt stævne. Udstyr og skoning efter FIPO-reglerne. Ingen rytterlicens. Betaling ved indtjek.